Med certificeringen som AWS Partner bekræfter HallMonitor vores engagement i sikkerhed og brugerstyring på næste niveau.

 

Vi er stolte af, at HallMonitor officielt er certificeret som AWS Partner (Amazon Web Services).

 

Gennem de senere år har HallMonitor været igennem en rivende udvikling. Vi har investeret kraftigt i både produktudvikling og ansættelsen af nye kompetente medarbejdere. Anerkendelsen markerer et skift til et højere niveau af sikkerhed og arkitektur samt giver os adgang til en bred vifte af ressourcer til videreudvikling og strategi.

 

”HallMonitors certificering som AWS-partner markerer en vigtig milepæl for vores virksomhed. Det er et kvalitetsstempel af den måde, vi håndterer sikkerhed og brugerstyring. Det styrker desuden vores engagement i at levere produkter, der kan øge tilliden til HallMonitor,” fastslår Jakob Lose, stifter og CEO, HallMonitor.

 

HallMonitors seneste produkt HM4 er med certificeringen officielt på hylden hos Amazon – en af verdens største Cloud Computing-platforme. Som en del af partnerskabet følger HallMonitor AWS Best Practice. Det betyder, at arkitekturen bag HM4 er opbygget efter højeste standarder. HM4 er bl.a. mere driftsstabil end sin forgænger og leverer en høj oppetid på devices og i clouden.