Søg her...

Team

HallMonitor > Team

Jakob Lose

Stifter & CEO

Helena Wolf Spaanheden

Business Controller & Analysist

Peter Jørgensen

Export & Product Manager

Klaus Vestermark

Operations Manager

Minimer manuel arbejde - og få præcise data

Slut med manuel optælling af brugere på idrætsfaciliteter – en både tidskrævende og upræcis metode, som altid kun vil give et øjebliksbillede.

100% overblik over udnyttelsesgraden

Automatisk aktivitetsregistrering giver indsigt i den faktiske brug af idrætsfaciliteter året rundt og kan afsløre udsving i forbrug uge for uge på alle årstider.

Bedre dialog med brugerne

Med præcise data 365 dage om året kan I styrke dialogen med brugerne om anvendelses- og udnyttelsesgraden af alle haller samt fordeling af haltider.

Effektiv udnyttelse af kapacitet

Med optimal kapacitetsudnyttelse, kan flere brugere få glæde af faciliteterne i kommunen - en fair fordeling hen over året.

Beslutninger baseret på fakta

Kapacitetsanalyse kan understøtte politiske beslutninger i forbindelse med større investeringer i anlæg og ressourceanvendelse.

Indblik i data fra flere systemer

Dataopsamling og analyser 365 dage om året fra bl.a. bookingsystemer gør det nemt at identificere, hvor der er potentiale for forbedringer.

Spar på energi og drift hen over døgnet

Juster energiforbruget efteranvendelse af faciliteter. F.eks.tidligere natsænkning eller flytning af aktiviteter for atmindske energiforbruget den øvrige del af døgnet.

Styrk samarbejdet med nabokommuner

Undgå dyre anlægsprojekter og skuffede brugere uden haltider.Styrk samarbejde med nabokommuner for at udnytte idrætsfaciliteterne optimalt på tværs af kommunegrænser.

Skab fundamentet for et aktivt og sundt liv

Med nem adgang til idrætsfaciliteter for foreninger og brugere understøttes mental sundhed, trivsel og forebyggelse af livstilssygdomme for både børn, unge og ældre.

Det siger kunderne

Hallmonitor giver datagrundlaget til at skabe synlige forbedringer

40
+

kommuner

1300
+

sensorer

40000
+

opmålinger pr. døgn

Brian Worm Ahlquist

Chef for Kultur, Fritid og Borgerservice
Holbæk Kommune

“Det er i vores interesse at højne udnyttelsesprocenten. Vi bruger hvert år mange millioner af kroner på at drive sportshaller, og det er ikke godt nok, at op mod 30 pct. af bookingerne ikke bliver realiseret”

Rune Bille

Center for Fritid og folkeoplysning
Odense Kommune

”Vi har fået et effektivt overblik over anvendelsen af vores haller. Opdateret time for time på tværs af kommunen. Det har givet os nye muligheder for at optimere driften af vores mange faciliteter”

Jakob Kloster Pedersen

Projektleder
Lyngby-Taarbæk Kommune

"Vi har fået et langt bedre udgangspunkt for såvel fordeling som justering af halider. I dag er der fornuftige ’primetime’ tider at finde og ikke kun mindre attraktive tider lørdag aften og søndag eftermiddag”.

Rasmus Vestergaard Tander

Fritidskonsulent
Odense Kommune

"Det en gamechanger, at vi har vi rå data, som vi kan præsentere for vores politikere. Vi kan rent faktisk verificere, hvor stor presset er på vores anlæg, og at ønsket om mere haltid ikke kun beror på gisninger.”

Skriv til os

  Kontakt os

  Ring på

  +45 9395 9388

  Skriv til

  info@hallmonitor.dk

  Åbningstider

  Man-torsdag 8 - 16
  Fredag kl. 8 - 15