Klaus Vestermark er ny Operations Manager i HallMonitor. Han vil stå i spidsen for service og support og vil i den kommende tid række ud til kommunerne.

38-årige Klaus Vestermark er ny Operations Manager i HallMonitor. Klaus Vestermark kommer fra en stilling som Office Coordinator hos Dometic, hvor han har haft ansvaret for al daglig drift de seneste tre år. Fremover vil han stå for al service og support samt forsendelse og varelager hos HallMonitor.

”Jeg glæder mig til for alvor at få taget hul på dialogen med kommunerne og få indblik i, hvor de er med monitoreringen i dag, og hvad jeg kan gøre for, at de får endnu mere værdi af investeringen,” siger Klaus Vestermark.

Klaus Vestermark er startet som Operations Manager i HallMonitor den 1. november og har sendt de første enheder afsted.

Sammen med salgschef Rasmus Tølbøl Lauritsen har han været på besøg hos flere kommuner. Klaus oplever allerede nu, at kommunerne gerne vil i dialog, og han opfordrer derfor alle, som har behovet, til at tage fat i ham.

Selv glæder han sig til at få et større indblik i, hvordan HallMonitor benyttes i dag, da han kan se mange interessant muligheder.

”Jeg ser et stort potentiale i forhold til monitorering af idrætsfaciliteter. Det giver kommunerne et værktøj til at få indblik i, hvor meget deres faciliteter bliver udnyttet, så de ikke arbejder i blinde. På sigt er der også et spændende potentiale i forhold til f.eks. adfærdsregulering, som tilføjer nogle nye perspektiver,” siger Klaus Vestermark.

Klaus Vestermark kan fremover kontaktes på klaus@hallmonitor.dk eller på 9395 9388.